Want your
own Fotopage?








 
Izarnis

By: Izarul N Anis with Aisya N Airell N Aimar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 4-Jul-2011 07:33 Email | Share | | Bookmark
Short trip to Penang with Luv

otw to Penang
georgetown
The boys
View all 12 photos...

1 Happy family I'm Happy bila tengok anak2 happy. Lucky diorang ni kecik2 lagi dah banyak berjalan.. dpt bercuti tengok tempat orang dari Mama diorang dulu. nanti bila Mama & Papa dah Tua, bawa kitorang jalan2 pulak tau


Ist time bawa Airell & Aimar naik Feri. X ada la best apa pun kan...atleast for kenangan diorang bila besar nanti. Otw balik KL we decide untuk naik feri. Aisya penah naik feri masa umur dia 1 thn. So ni 2nd time bagi kakak Aisya.


Ni lah terapi yang paling bagus kot dalam hidup. Dapat mkn dgn senang hati. Perut kenyang sampai ke mlm x payah dinner lagi. Kari kepala ikan size XL, walaupun rasa mahal dgn harga satu set nearly RM200, untuk 6 org mkn..tapi berbaloi2. mkn ni mesti ingat sampai bila2. Ntah apa yg dia taruk dlm tu hahaa. Actually my 1st time try mkn kat Nasi Kandar Line clear since semua org dok ckp Line Clear kat Penang wajib try kalau dah sampai Penang. So.. nice try. Lps ni every time balik Perlis mcm wajib je singgah Penang mkn kat sini kot.


Last week last minit plan pegi ke Penang. Asalnya nak hantar my Mak balik perlis. Tapi bila my siblings yang lain2 tau..masing2 bagi idea untuk jumpa kat penang. So i just book Bayview Resort Hotel Batu Feringgi for 1 night je. Ambik yg Family Suite untuk semua orang berkampung dalam satu bilik. Saturday Morning, kitorang satu family & family my sister dari KL. From Perlis, petang baru my Abang & family dia sampai. So check in Hotel pun dah petang sbb kitorang decide jalan2 & makan2 dulu before check in. Dah petang sempat jgk lg kanak2 riang tu swimming kat pool since pool tu tutup around 8.pm. Dapat swimming sekejap pun dah happy sangat diorang nih. Malam kitorang round kat Penang town. mkn2 nasi kandaq...jalan2 kat Padang Kota. nasib kurang baik sebab mlm tu hujan. so dapat jalan2 kat Padang Kota pun dah lewat malam. Balik Hotel plan pulak untuk esoknya punya destinasi.

Sunday, pagi2 morning lagi kanak2 riang tu dah siap2 pakai swimming sut mandi kat pool. Semangat semua orang bangun awal... hehe tu la dia budak2, x payah nak pikir masalah berat2. dlm fikiran diorang main2 je 24jam. How i wish nak jd kanak2 balik huhu. My Hunny Bunny lagi la awal..lps subuh dah jalan2 kat Pantai nak tengok sunrise dia ckp. Wow i cannot join la Papa since Airell x bangun lagi. kalau dia bangun tengok kita 2 org tak ada mau dia jerit sekuat hati ni huhu. So lps tgh hari after semua org dah ready untuk check out..kitorang lepak2 tengok pantai Batu Feringgi then dah check out start untuk jalan2 cari mkn pulak. Plan asal nak mkn durian kat Balik Pulau, tapi x kesampaian sbb my Mak dah nak kena cepat sampai Perlis sbb dia kurang sihat pulak. For lunch...semua org decide nak makan dulu kat "Line Clear" yg sgt famous kat Penang ni before balik. Btw, thnks to my SIL Niza.. belanja makan kat Line Clear tu about RM200 just for 6 org. hahaa... walaupun agak mahal tp berbaloi2. Kari kepala ikan size XL yg sgt marvellous. Layan makan sampai tak pandang kiri kanan dah. Sampai KL pun tangan still bau kari lagi. Lps lunch..diorang dah bawa balik Mak ke Pellis . Gonna miss U la Mak, InsyaAllah Ramadhan nanti dia kena datang lg for check up routine kat HUKM.

Otw balik singgah pulak kat rumah my SiL kat Parit Buntar sbb kaum adam ni nak tengok bola Malaysia vs Teipei... Lepak2 sambil makan durian kampung... wallaaaa. Abis bola dah dekat kul 9. Masa tu la baru nak gerak balik KL. Apa pun...semua orang puas hati walaupun just short trip. Dapat jalan2...makan2 pun boleh release kejap jiwa kan huhu. Gud for theraphy actually.


Monday, 4-Apr-2011 11:17 Email | Share | | Bookmark
Airell is turning 2

we luv u
Airell
Haykal ;)
View all 6 photos...



Sekejap je masa berlalu..dah 2 tahun anak Mama sorang ni. Be a gud boy ye darling Airell. Semua orang sayangkan Airell tau... especially Mama, Papa, Kakak Aisya & Baby Aimar. Kebetulan Airell sharing bday with Nekma & Aliff. Nekma turn 56 and Aliff turns 3. So...Triple celebration lah jadinya every year kita celebrated. Tapi this time Aliff tak dapat cutting kek together sbb dia ada special dinner dgn Daddy & Mummy. On this sepcial day..Mama buat kan Special Mee Bandung untuk semua. Mama beli Coklat Kek Temptation from Tuty Fruity.. pastu jemput Nekma, Atok, Abg Ujang & Aunty Liza to join sekali. Happy Birthday Airell, NekMa & Alif. Semoga panjang umur..murah rezeki & dikurniakan kesihatan yg baik....ketenangan hati yang berpanjangan. Untuk my sweetheart Airell & Alif..jgn notty2 ok. Sayang awak berdua


Sunday, 20-Mar-2011 09:04 Email | Share | | Bookmark
Universal Studios, Singapore

1st pic tempat wajib
kakak Aisya
luv u
View all 33 photos...





Date : 18 March 2011 (Friday)
Venue : USS, Singapore

Family trip yang paling fun..dah lama tak bercuti satu family, last minit kitorang plan ke USS ni..buat pasport sikecik Aimar dan Airell pun last minit jugak lah. But, Alhamdulillah tercapai jugak impian nak bawa semua anak2 ke sini though sikecik Aimar baru cukup 3 bulan time tu. Terlalu kecik Papa ckp, tapi Mama yg semangat nak bawa jgk. tak sampai hati nak tgglkan dia. Aimar memang gud boy. Langsung tak meragam.. cukup susu, pampers yang selesa..tido je la kejenya. Actually Mama la yg paling selesa jaga Aimar, hehe yeah..everybody had a lots of fun... especially kakak Aisya la.. roller coaster pun try naik jugak. lps naik, baru terasa takut huhu. Btw, Thnks a lot to Atok & NekMa yg sudi jaga baby Aimar time Mama and Papa dia pegi bersosial, jalan2 melawat kawasan dgn Abg Airell & Kakak Aisya. Penat dan sgt panas, tak sesuai nak bawa Aimar ke hulu kehilir.. tapi USS ni memang menjanjikan tempat yg terbaik bawa anak2 untuk dikunjungi.. Macam2 ada Harap2 untuk 2nd trip nanti dapat bawa baby no.4 pulak kesana... hehehe. i wish..i wish


Friday, 18-Feb-2011 09:07 Email | Share | | Bookmark
luv of my life

 
 
 
View all 6 photos...



Allah's amanah to me and my husband...
Hope to bring them up the best i can...

Aisya, Airell & Aimar.... Mama Papa Luv u all so much


Monday, 7-Feb-2011 10:58 Email | Share | | Bookmark
Happy 6th Birthday

 
 
 



My not so little girl Aisya dah masuk 6 tahun...
Just celebrate birthday kat rumah with family member.
Itu pun dah cukup buat dia happy sangat-sangat.

Happy Birthday Aisya sayang... Mama Papa, Adik Airell & Baby Aimar Luv U so much


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net